Expoziție fotografică Stefan Jammer

PANORAMA Sibiu / Hermannstadt Fotografie von Stefan Jammer

PANORAMA Sibiu / Hermannstadt Fotografie de Stefan Jammer

În context artistic sibian, fotograful Stefan Jammer este deja bine cunoscut. Expoziţia sa, clădită fotografic în decursul a 15 ani, având şi un pronunţat caracter topografic şi de cronică urbană, creează o imagine de mare intensitate a oraşului, surprinzându-i în artă fotografică gloria şi vulnerabilitatea. Formatul favorizat de expoziţie este panorama. Prin depăşirea angularităţii câmpului vizual, privitorul va avea impresia prezenţei sale în cadru, a participării.

Expoziţia curatoriată de arh. Heidrun König se găseşte în sala-terasă a Centrului de dialog și cultură „Friedrich-Teutsch“ (Sibiu, str. Mitropoliei 30), unde poate fi vizitată zilnic, de luni până vineri, între orele 10:00-17:00, până la 23 decembrie 2020 – cu PRELUNGIRE până la 31 martie 2021! Intrarea este liberă.

Între timp a apărut catalogul expoziţiei, tipărit cu sprijinul Departamentului pentru Relaţii Interetnice din cadrul Guvernului, prin intermediul Forumului Democrat al Germanilor din România. Având în vedere posibile restricţii sanitare, se pregăteşte o prezentare a catalogului în formulă online.